Afbeelding
Foto: Rikus ten Brücke

Bart Alards is Starter van het Jaar 2022

Algemeen Wanssum

Bart Alards van Diepwater uit Wanssum is gisterenavond benoemd tot Starter van het jaar 2022. De verkiezing vond dit jaar plaats in hotel Asteria in Venray waar de Starters van het Kwartaal 2022 hun bedrijf presenteerden. Behalve Bart, waren ook Roy Spronck van Spronck Design, Peter Heijnen met Business Process Analytics en Mike van Gaal met Totalplast kanshebbers voor de titel.

De ondernemers in het publiek kozen uiteindelijk Bart Alards tot Starter van het Jaar 2022. Wethouder Wim de Schryver van de gemeente Venray mocht hem als winnaar onthullen. Hij ontving een cheque van 1.500 euro die hij mag investeren in zijn bedrijf.

Wethouder Wim de Schryver: “Ik ben blij te zien dat er ook het afgelopen jaar weer nieuw en enthousiast ondernemersbloed is bijgekomen in de regio Venray en Horst aan de Maas. Dat is zo belangrijk om onze lokale economie draaiende te houden. Als gemeenten willen we startende ondernemers vooral aanmoedigen een stap te zetten. En we hopen natuurlijk ook dat ze een mooi voorbeeld zijn voor anderen.”

Diepwater
Winnaar Bart Alards is zijn onderneming Diepwater gestart vanuit zijn passie voor het aanleggen van hoogwaardige zwembaden. Met ruim tien jaar ervaring in de top van de zwembadbranche weet Bart als eigen baas precies wat er nodig is voor het creëren van een fantastisch eindresultaat: een zwembad met klasse. Bart is gek op de techniek en streeft erna om voor elke klant het perfecte zwembad te realiseren. Hij begeleidt hierbij het hele aanleg traject van A tot Z, want iedere klant heeft natuurlijk eigen specifieke wensen.

Nieuwe opzet
Starter van het Jaar is een initiatief van de gemeente Venray, gemeente Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform. “De afgelopen jaren hebben we met de verkiezing voor de starters van het kwartaal en het jaar startende ondernemers in de regio een steuntje in de rug gegeven. Op dit moment zijn we met elkaar aan het nadenken over een nieuwe opzet van dit initiatief. Mogelijk zoeken we daarbij de verbinding met andere bestaande initiatieven, zoals de Venrayse ondernemersprijzen,” aldus wethouder De Schryver.

Uit de krant