Afbeelding
Foto: Yori Fotografie

Roy Spronck starter van het tweede kwartaal

Algemeen Leunen Venray Werk en Economie Wonen en Leven

Roy Spronck van Team Spronck Designs uit Leunen is starter van het tweede kwartaal 2022 geworden. De andere genomineerde kandidaat was Yori Craenmehr van Yori Fotografie uit Meterik.

De jury stond voor een moeilijke opgave, want de kandidaten deden niet veel voor elkaar onder. Uiteindelijk werd Team Spronck Designs met als spreker eigenaar Roy Spronck uitgeroepen tot starter van het tweede kwartaal van 2022. Spronck Designs is opgericht als eenmanszaak met de missie om alle interieurwensen te realiseren. Het bedrijf, gevestigd in Leunen, is met het aantrekken van meerdere werknemers inmiddels uitgegroeid tot een professionele interieurpartner.

Bij Spronck Designs kan je terecht voor maatwerk keukens en maatwerk interieur. Van keukens tot badkamers en van restaurants tot zelfs complete kantoorverdiepingen: Spronck Designs is voorbereid op ieder scenario en beschikt over de juiste ontwerp en realisatie tools. Hiermee kan voor iedere interieurwens de best passende maatwerkoplossing gezocht worden. Met deze specialismen heeft Spronck Design inmiddels meer dan 600 uiteenlopende interieur- en bouwdromen in vervulling laten gaan.

Spronck Designs is gespecialiseerd in het begeleiden, adviseren, ontwerpen en realiseren van complete interieur- en bouwprojecten. Spronck Designs onderscheidt zich in persoonlijke benadering en kwaliteit. De jury heeft deze gedreven ondernemer Roy Spronck en zijn team uitgeroepen tot starter van het tweede kwartaal van 2022. Roy Spronck en zijn team maken hiermee ook kans op de titel Starter van het jaar, die ieder jaar gekozen wordt uit alle winnende starters van het kwartaal.

Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bent u onlangs een onderneming gestart en wilt u meedoen aan deze verkiezing? Kijk dan op www.venray.nl/ondernemers. Aanmelden voor de verkiezing van de Starter van het derde kwartaal 2022 kan tot uiterlijk 30 augustus 2022.

Op de foto van links naar rechts: Jan Jenneskens (wethouder Venray), Eric Beurskens (wethouder Horst aan de Maas), Sjoerd Terpstra (Rabobank Noord-Limburg), René Duijkers (Venrays Ondernemers Platform), Annie Timmermans (gemeente Venray). Op de eerste rij de Starter van Q2: Roy Spronck.

Foto: Yori Craenmehr (Yori Fotografie)

Uit de krant