Adverteren
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=peelenmaasvenray.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=580,581,582,586" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo peelenmaasvenray.nl

 

Drukkerij - Uitgeverij Van den Munckhof publiceert een groot aantal lokale mediaplatforms voor Venray en omgeving. Veelgelezen en bekeken media die een uitstekend podium vormen voor uw advertentie, advertorial of andere wijze van communicatie met uw klanten. Via onze factsheet ziet u in één oogopslag welk medium het best bij u aansluit.
Klik op een van onderstaande media en bekijk de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Christ van den Munckhof, Wil Leinders of Liesbeth Verheijen.
 
Peel en Maas 
 
Nieuwsblad
Peel en Maas is het best gelezen nieuwsblad van Venray en omgeving. Ca. 83% van de inwoners van Venray leest wekelijks Peel en Maas. Informatie over adverteren in deze krant vindt u hier.
 

Flyer in
Van den Munckhof biedt u de gelegenheid om drukwerk te drukken en/of verspreiden. Dat kan op donderdag als bijlage bij nieuwsblad Peel en Maas. De bezorging vindt plaats op basis van grote exclusiviteit. Klik hier voor de mogelijkheden.

Zoekertjes in Peel en Maas
Voor de particuliere klant bestaat de mogelijkheid om kleine zoekertjes te plaatsen. Klik hier en geef uw advertentie op.
Ook geboorteadvertenties of andere familieberichten kunnen geplaatst worden. Hiervoor verzoeken we u graag contact op te nemen met onze advertentieafdeling vanwege de opmaak.
 
Venray Bloeit Magazine
Een maandelijks promotieblad voor Venray dat in samenwerking met Venray Centraal en Venray Bloeit wordt uitgegeven. Het magazine verschijnt in een oplage van 60.000 en wordt in de gemeenten Venray, Boxmeer, Bergen, Horst aan de Maas en de plaatsen Deurne, Bakel en Milheeze verspreid. Iets voor u, klik hier voor meer informatie.
 
Peel en Maas TV
 
Tekst-tv
Peel en Maas TV, voorheen Kabelkrant Venray, is een van de weinige commerciële lokale tv-zenders in Nederland. Het programma bestaat uit een tekst-tv die dagelijks geactualiseerd wordt gecombineerd met tv-items waardoor een unieke mix van tekst en bewegend beeld ontstaat. Op zaterdagavond en woensdagavond wordt de cyclus onderbroken door themaprogramma's als Venray van toen, VVV TV en Venray in bedrijf aan tafel. Deze uitzendingen worden 24 uur lang elk uur herhaald. Door het lokale karakter heeft Peel en Maas TV met ca. 20% een hoge dagelijkse kijkdichtheid. 70% van Venray kijkt minstens een keer in de week. De advertentietarieven zijn hier te vinden.
 
Venray in Bedrijf aan tafel
Venray in Bedrijf aan tafel is een businessprogramma van Peel en Maas TV. Maandelijks ontvangt presentator Rob van Lieshout ondernemers die vertellen over hun bedrijf, product of speciale actie. Meer informatie vindt u hier .
 
www.peelenmaasvenray.nl
Deze website geniet een toenemende belangstelling. Ook hier staat actualiteit, maar ook betrouwbaarheid van informatie, voorop. Adverteren op onze website met een banner is een goede optie voor deze site die bijna 2800 unieke bezoekers per dag telt. Tarieven voor het adverteren zijn hier te vinden.
 
Partner van Peel en Maas 
Maak gebruik van de diverse media van Van den Munckhof en wordt Partner van Peel en Maas. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van nieuwsblad, tv en website en ontvangt u extra mediaruimte die u zelf in mag vullen. Partner worden of meer informatie, download ons overzicht. 
 

 

 

 

Bedrijf van de week

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=peelenmaasvenray.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=580,581,582,586" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>