Geert Rasing van Hendrix-Rasing Aardbeien stond als Starter van het jaar 2020 op het podium.
Geert Rasing van Hendrix-Rasing Aardbeien stond als Starter van het jaar 2020 op het podium. Foto: Rikus ten Brücke

Hendrix-Rasing Aardbeien Starter van het jaar

Algemeen

Hendrix-Rasing Aardbeien is donderdagavond uitgeroepen tot Starter van het jaar 2020. De verkiezing vond dit jaar coronaproof plaats in Hotel Asteria in Venray, waar de Starters van het kwartaal hun bedrijf presenteerden aan een aantal online aanwezige ondernemers, die vervolgens van thuis uit hun stem op een van de drie kanshebbers uitbrachten. De winnaar ontving een cheque van 1500 euro.

Starter van het jaar is een initiatief van de gemeenten Horst aan de Maas en Venray, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform. Met de verkiezing geven de initiatiefnemers startende ondernemers in de regio een steuntje in de rug.

Ook in 2021 kunnen startende ondernemers zich weer aanmelden voor Starter van het kwartaal via de website van de gemeenten. De verkiezing was in eerste instantie een lokaal Venrays initiatief. Sinds 2018 heeft de gemeente Horst aan de Maas zich aangesloten bij dit initiatief. 

De kanshebbers op de titel waren dit keer Bram Hansen van autoplatform DealKiezer uit Venray, Miranda Geurts, Niek Geurts en Dave Ewalts van organisatiebureau Het betere teamuitje uit Horst en Geert Rasing van Hendrix-Rasing Aardbeien uit Melderslo. 

De finale werd donderdagavond live uitgezonden op Peel en Maas TV. Een herhaling van deze uitzending is vrijdagavond om 19.00 uur en 22.00 uur op Peel en Maas TV te zien.

Uit de krant