Afbeelding
Foto: Rikus ten Brücke

Business Process Analytics starter van het derde kwartaal

Algemeen Economie Werk en Economie

Peter Heijnen uit Horst is de starter van het derde kwartaal geworden. De twee andere genomineerden waren Rein Gijzen uit Melderslo met zijn bedrijf De SpanningsMan en Kirsten Coenders met haar bedrijf Dierenzorg aan huis uit Venray.

De jury stond voor een moeilijke opgave, want de kandidaten deden niet veel voor elkaar onder. Uiteindelijk werd Peter Heijnen uitgeroepen tot starter van het derde kwartaal van 2022. Zijn bedrijf Business Process Analytics is gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen door middel van digitalisering, automatisering en rapportages.

Uniek product
Business Process Analytics helpt bij het brengen van rust in de organisatie door digitalisering. Daarmee bespaart een bedrijf geld. Peter Heijnen bewerkstelligt dat door middel van business planning, analyses, rapportages en procesverbetering.

Peter Heijnen is een gedreven analyticus die graag bezig is met getallen en analyses. Databases (SQL), Excel, BI rapportages en vele andere tools hebben geen verrassingen meer voor hem, gecombineerd met een goed inzicht en scherpe analyse in bedrijfsprocessen kan Peter Heijnen helpen om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

De jury heeft deze gedreven, innovatieve, ondernemer uitgeroepen tot starter van het derde kwartaal van 2022. Hij maakt hiermee ook kans op de titel Starter van het jaar, die ieder jaar gekozen wordt uit alle winnende starters van het kwartaal.

Ook meedoen?
Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bent u onlangs een onderneming gestart en wilt u meedoen aan deze verkiezing? Kijk dan op www.venray.nl/ondernemers. Aanmelden voor de verkiezing van de Starter van het vierde kwartaal 2022 kan tot uiterlijk 23 november.

Uit de krant