Bart Alards (rechts) is de eerste kwartaalstarter van het jaar 2022.
Bart Alards (rechts) is de eerste kwartaalstarter van het jaar 2022. Foto: Rikus ten Brücke

Bart Alards Starter van het eerste kwartaal

Wanssum Economie Venray Wanssum Werk en Economie

Bart Alards van Diepwater uit Wanssum is de Starter van het eerste kwartaal 2022 geworden. De twee andere genomineerden waren Edwin de Klein beeldend kunstenaar & kunsteducator en Marjolein Heitling, eigenaresse van wijnwinkel en proeflokaal Bottlezz.

Vanuit zijn passie voor het aanleggen van hoogwaardige zwembaden is Bart de onderneming Diepwater gestart. Met ruim tien jaar ervaring in de top van de zwembadbranche weet Bart als eigen baas precies wat er nodig is voor het creëren van een fantastisch eindresultaat: een zwembad met klasse. Bart is gek op de techniek en streeft erna om voor elke klant het perfecte zwembad te realiseren. Bart begeleid hierbij het hele aanleg traject van A-Z, want iedere klant heeft natuurlijk eigen specifieke wensen. De jury heeft deze gedreven zwembadbouwer uitgeroepen tot Starter van het eerste kwartaal van 2022. Bart maakt hiermee ook kans op de titel Starter van het jaar, die ieder jaar gekozen wordt uit alle winnende starters van het kwartaal.

Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Aanmelden voor de verkiezing van de Starter van het tweede kwartaal 2022 kan tot uiterlijk 24 mei 2022 via www.venray.nl/ondernemers. Op de foto van links naar rechts: Sjoerd Terpstra (Rabobank, Noord-Limburg), René Duijkers (Venrays Ondernemers Platform), Jan Jenneskens (wethouder Venray), Bart Alards.

Uit de krant