Logo peelenmaasvenray.nl
Twee jachtluipaarden. Foto: ZooParc Overloon.
Twee jachtluipaarden. Foto: ZooParc Overloon.

Dierentuin in Overloon wil groeien

ZooParc Overloon verwelkomde in de kerstvakantie de 100.000e bezoeker van 2015. Vestigingsmanager Martin van Hees is daarmee aardig tevreden, maar wil verder groeien: "Met nieuwe bewoners als Siberische tijgers, leeuwen en franjeapen gaan we in 2016 zeker al meer bezoekers trekken", verklaart hij de op de website van de dierentuin. In totaal investeert ZooParc Overloon in 2016 bijna 500.000 euro in het park.

ZooParc Overloon passeerde in de kerstvakantie dus de grens van 100.000 bezoekers. Roy van Gorp (37) uit Gemert was de gelukkige. Samen met zijn dochters Nori (8), Dali (2) en vriendin Mindy (34) werd hij hartelijk ontvangen. Om de feestvreugde te vergroten kreeg het gezelschap ook nog een jaarabonnement aangeboden. 

Van Hees kijkt met een goed gevoel terug op 2015. "Half februari hebben we ZooParc Overloon overgenomen. Sindsdien hebben we dus 100.000 bezoekers geteld. Maar doel is om op termijn naar de 200.000 te groeien. We zijn daarom keihard bezig om het park op vele fronten aantrekkelijker te maken. Dat doen we door nieuwe dieren te presenteren en nieuwe verblijven te bouwen. Een goed voorbeeld daarvan was in 2015 de komst van de witte tijgers. Het publiek reageert erg enthousiast op alle veranderingen. Dat motiveert ons om op de ingeslagen weg door te gaan."

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten