Logo peelenmaasvenray.nl
De samengestelde wedstrijd in Castenray ontvangt 3215 euro subsidie. Foto: Henk Lammen.
De samengestelde wedstrijd in Castenray ontvangt 3215 euro subsidie. Foto: Henk Lammen.

Paardensport scoort goed

  Column

Het college van B en W van de gemeente Venray heeft in de eerste tender voor een totaalbedrag van 31.347 euro aan evenementensubsidies voor 2016 toegekend.

De aanvragen moesten voor 1 november 2015 zijn ingediend. Voor het toekennen van subsidie geldt een puntensysteem. Evenementen met meer punten zijn van groter belang voor Venray en worden gewaardeerd met een hogere financiële bijdrage aan het evenement. De criteria zijn: uitstraling, aantal deelnemers en bezoekers, publiciteit, medefinanciering, duur van het evenement, aantal betrokken vrijwilligers en laagdrempelige deelname. De maximale score is 65 punten. Het samengestelde paardenevenement in Castenray behaalde met 60 punten de hoogste score (3215 euro subsidie). De wedstrijden van de paardensportvereniging in Ysselsteyn werden beloond met 55 punten (2947 euro).

Donderdag in Peel en Maas een overzicht. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten