Van den Munckhof Print & Media is hét adres in de regio voor advies en fabricatie van signaleringsproducten in coronatijd.
Van den Munckhof Print & Media is hét adres in de regio voor advies en fabricatie van signaleringsproducten in coronatijd. Foto: Eigen foto

Coronastickers en signaleringsproducten op maat voor scholen en bedrijven

Zakelijk Coronavirus

Deze week heeft Van den Munckhof Print & Media in Venray een grote bijdrage geleverd aan de corona-aanpassingen die nodig waren op het Raayland College. 

Vanaf dinsdag komen de kinderen weer naar school. Binnen het schoolgebouw is samen met het Raayland College bekeken hoe de leerlingen binnen de coronarichtlijnen zo veilig mogelijk door de schoolgebouwen kunnen lopen. “Daarbij hebben we samen een eenrichtingsroute gecreëerd. Met het aanbrengen van signaleringsborden is het voor de leerlingen duidelijk welke kant ze wel en niet op mogen lopen. Uitgangspunt daarbij zijn de standaard verkeersborden waarmee de leerlingen ook op de openbare weg te maken hebben.”

Vrijdagmiddag was de klus nagenoeg geklaard. “Dinsdag moeten we nog een klein aantal stickers leveren waardoor het totaalplaatje compleet is. Met een aantal standaardafbeeldingen en een stuk maatwerk op stickers met anti-slip kunnen de leerlingen zich veilig in en om de gebouwen bewegen”, meldt directeur Christ van den Munckhof. 

Naast het Raayland College heeft Van den Munckhof Print & Media ook voor OTTO Workforce, Inalfa Roof Systems en voor een aantal andere ondernemingen, zoals Thetru, Steaks and more, D’n dorstigen Haen, cafetaria ’t Fort en Restaurant Bolenius, mogen meedenken met de signalering en de passende stickers en borden mogen maken. Op maat gemaakt, vaak met een persoonlijk tintje. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant