Vanwege het coronavirus wordt er momenteel gewerkt met beperkte openingstijden.
Vanwege het coronavirus wordt er momenteel gewerkt met beperkte openingstijden. Archieffoto Peel en Maas

BiblioNu onbemand open

Algemeen Coronavirus

BiblioNu wil in navolging van de landelijke ontwikkeling ervaring opdoen in het onbemand opengaan. 

Vanaf dinsdag 2 juni zijn er daarom tussen 12.00 – 14.00 uur geen medewerkers op de werkvloer aanwezig. Het inleveren en lenen van materialen kan gewoon doorgang vinden bij de selfservicepunten. Vanwege het coronavirus wordt er momenteel gewerkt met beperkte openingstijden. In de toekomst worden deze indien mogelijk uitgebreid waarbij meer en gerichtere service verleend zal worden. 

Door de versoepeling in de coronamaatregelen zijn er vanaf 2 juni weer enkele leesplekken gecreëerd voor wie in de bibliotheek de krant of tijdschriften wil lezen. Ook studieplekken voor studenten met een eigen laptop zijn weer beschikbaar. Om te voorkomen dat er te veel personen tegelijkertijd in de bibliotheek zijn, wordt elke bezoeker verzocht in de bibliotheek een voorwerp mee te nemen naar de zitplek en zichtbaar op de tafel te plaatsen. Er zijn twintig voorwerpen beschikbaar.

Gedurende corona blijven voorlopig de aangepaste openingstijden gelden van maandag t/m vrijdag van 12.00 – 17.00 en op zaterdag van 11.00 – 14.00 uur.

Uit de krant