De Taaafel is van 5 november tot en met 13 december gevestigd in de kapel op het St. Annapark.
De Taaafel is van 5 november tot en met 13 december gevestigd in de kapel op het St. Annapark.

Pop-up restaurant in kapel St. Anna

Zakelijk

De Taaafel is de naam van een pop-up restaurant, dat van 5 november tot en met 13 december gevestigd is in de kapel op het St. Annapark.

De Taaafel is een bijzonder restaurant en is een idee van twee Venrayse ondernemers, Pim Rongen en Gieljan van Winden. "Het restaurant biedt ruimte aan 24 personen. De gerechten worden op een bijzondere manier uitgeserveerd. Zeven keer per avond zal een groot tafelblad, volledig aangekleed en voorzien van een culinaire verrassing, tussen de gasten geschoven worden", aldus Gieljan. "De WOW-factor zit hem in combinatie van de locatie, het concept van het verrijdbare tafelblad, en aankleding van de tafel", legt Pim verder uit. "De kapel op het St. Annapark heeft een rijke geschiedenis, niet alleen op religieus gebied maar ook daarna als expositieruimte (o.a. De Waan, red.) en concertruimte. We zijn dan ook zeer blij dat De Renschdael Groep, eigenaar en ontwikkelaar van het St Annapark, aan ons initiatief medewerking wil verlenen."

Het verrijdbare tafelblad wordt in de keuken helemaal voorbereid. Per gang heeft het gerecht een thema. De aankleding wordt aangepast aan het thema. Het gerecht wordt uiteraard voorzien van een bijpassende wijn of andere drank. "Er is dus geen bedienend personeel", aldus Pim. Daarmee onderscheidt De Taaafel zich van de reguliere restaurants in Venray en omgeving. "Maar we willen ook met hen samenwerken", vervolgt Gieljan. "Restaurateurs hebben bij ons de mogelijkheid om te komen koken en zelf het concept te exploiteren en te ervaren. Voor gasten van De Taaafel betekent dit dat het menu per dag anders zal zijn. Daarbij werken we overigens met veel lokale verse producten."

Reserveren kaarten

Dus wilt u een avond culinair genieten zonder zorgen, op een unieke locatie en een bijzondere serveertechniek? Ga dan naar De Taaafel en reserveer daar uw kaarten. Een kaart kost 115 euro all inclusive. U krijgt hiervoor een welkomstborrel (18.45 uur), een zeven gangen themadiner met ieder een passende wijn of bier en water, koffie/thee, en een eindborrel rond 23.30 uur. Wees er snel bij en mis deze kans niet gezien de beperkte periode dat dit pop-up restaurant geopend is. Wees er snel bij en mis deze kans niet

Uit de krant