Logo peelenmaasvenray.nl
4.600 geïnteresseerden bezochten de vakbeurs Uiterlijke Verzorging  in Evenementenhal Venray.
4.600 geïnteresseerden bezochten de vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Evenementenhal Venray.

Flinke bezoekersstijging voor vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray

  Zakelijk

In totaal bezochten 4.600 geïnteresseerden de vakbeurs Uiterlijke Verzorging op 15, 16 en 17 oktober in Evenementenhal Venray. Dat zijn bijna duizend bezoekers meer dan in 2015. Ook het exposantenaantal schoot omhoog naar 100, bijna een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

In aanloop naar de beurs groeide het exposantenveld fors. De teller eindigde uiteindelijk op maar liefst 100 exposanten, een recordaantal voor de editie in Venray.  "Het beursconcept slaat aan. Sinds deze editie heeft elke beautybranche haar eigen programma op de beursvloer. Dat blijkt een schot in de roos te zijn, want het leverde veel positieve geluiden op", zegt Giny Hurink namens Evenementenhal. De organisatie sprak al eerder zijn vertrouwen uit in deze titel en wil de stijgende lijn komende editie verder doortrekken. Ook de beurzen in Hardenberg en Gorinchem zijn groeiende.

Tijdens de beurs vond de Benelux Beauty Award plaats. De visagiewedstrijd kon rekenen op veel belangstelling en het niveau van de deelnemers was bijzonder hoog. Voor volgend jaar willen Evenementenhal en de organisatie van de Benelux Beauty Award het event nog verder uitbreiden en grootser neerzetten. De eerstvolgende editie van de vakbeurs Uiterlijke Verzorging vindt plaats op 28, 29 en 30 januari in Evenementenhal Gorinchem. Wegens het succes in Hardenberg en Venray wordt ook in Gorinchem voor iedere branche een eigen programma ingericht.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten