Evenementenhal Venray staat op 15, 16 en 17 oktober in het teken van uiterlijke verzorging.
Evenementenhal Venray staat op 15, 16 en 17 oktober in het teken van uiterlijke verzorging.

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray topeditie

Venray

Bijna 90 exposanten hebben zich ingeschreven voor Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Evenementenhal Venray op 15, 16 en 17 oktober. Een toename van ruim 40% ten opzichte van vorig jaar.  Met het uitbreiden van de beursvloer zijn extra stands gerealiseerd, hiervan zijn er nog slechts enkelen beschikbaar.

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray richt zich op de zes beautybranches: kappers, schoonheidsspecialisten, visagisten, masseurs, pedicures en nagelstylisten. Het is dé inkoopbeurs voor Zuid-Nederland maar ook de plek bij uitstek voor het opdoen van kennis en inspiratie.  Zo krijgt elke branche deze editie een eigen plein waar allerlei activiteiten worden georganiseerd, zoals workshops, demonstraties, wedstrijden, lezingen en nog veel meer.

Het aantal exposanten gericht op huidverzorging en schoonheid gerelateerde producten is dit jaar aanzienlijk toegenomen. Bovendien is het beursprogramma uitgebreid. Naast lezingen kunnen schoonheidsspecialistes deze editie ook gratis open trainingen volgen. Ze doen kennis en inspiratie op waarmee zij hun salon naar een hoger niveau kunnen tillen. Het volledige beursprogramma voor kappers, schoonheidsspecialisten, visagisten, masseurs, pedicures en nagelstylisten is te vinden op www.evenementenhal.nl/uv-venray-2016.

Uit de krant