Logo peelenmaasvenray.nl
Mental Theo is een van de publiekstrekkers van Pump up the 90's.
Mental Theo is een van de publiekstrekkers van Pump up the 90's.

Pump up the 90's met Mental Theo

  Venray

Mental Theo treedt op zaterdag 22 oktober samen met Darkraver, Klubbheads en Flamman & Abraxas op tijdens het muziekfestival Pump up the 90's in Evenementenhal Venray.

Mental Theo is onder meer bekend van zijn hits 'Wonderful days', 'Stars' en 'Your Smile'. Na zijn grote doorbraak in de jaren 90 is hij nog altijd populair. Mental Theo weet als geen ander om een festival compleet op z'n kop te zetten met de allerbeste hardcoremuziek.

Darkraver maakte de ene na de andere hit, maar de bekendste is misschien wel 'Komt tie dan he'. De single werd in 2005 plat gedraaid op televisie en radio. Daarnaast is Darkraver bekend geworden als medebedenker en promotor van de kreet 'Hakkûh'. Ook Klubbheads en Flamman & Abraxas staan tijdens dit muziekspektakel in Evenementenhal Venray op de planken. Vanwege de grote belangstelling breidt het muziekfestijn dit jaar uit naar een grotere festivalhal.

Kaarten voor deze editie van Pump up the 90's zijn online te bestellen via www.pumpupthe90s.nl. Een ticket kost 15 euro per stuk. De deuren van Evenementenhal Venray gaan op zaterdag 22 oktober open om 21.00 uur. Het festival duurt tot 3.00 uur. Ook voor komende editie heeft de organisatie weer busvervoer geregeld voor alle festivalgangers. Het Maasdal rijdt meerdere routes met verschillende opstapplaatsen. Op www.pumpupthe90s.nl staat een overzicht met alle informatie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten