Logo peelenmaasvenray.nl

Kim-Lian hoofdact concert mannenkoor

  Kunst en Cultuur

Kim-Lian van der Meij is op zaterdag 17 december de hoofdact van het eindejaarsconcert van het Venray's Mannenkoor. De traditionele afsluiter van het jaar vindt dit jaar plaats in Evenementenhal in Venray.

Kim-Lian van der Meij is een Nederlandse zangeres, actrice, televisiepresentatrice,  musicalster en danseres. Ze was onlangs nog te zien was in het programma RTL Late Night. Daar zong zij samen met Jan Smit het nummer Jij bent daar, speciaal geschreven voor SOS Kinderdorpen. Tijdens het eindejaarsconcert brengt ze solo een aantal nummers maar ze treedt natuurlijk ook samen met het mannenkoor op. Naast de presentatie door Kim-Lian zorgt de Philips Harmony voor de muzikale uitvoering. Foto: Olivier Thijssen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten