Afbeelding
Foto: archief Peel en Maas

Duizend inschrijvingen Meerdaags Wandelevenement Venray

Venray

Het Meerdaags Wandelevenement Venray (MWV) in Venray heeft de grens van 1000 inschrijvingen overschreden. Daarmee is deze mijlpaal veel eerder bereikt dan tijdens de vorige editie van het wandelevenement.

De deelnemers komen uit geheel Nederland en zelfs uit de buurlanden België en Duitsland. De 1000ste voorinschrijving komt uit de plaats Schiedam (provincie Zuid-Holland). Nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang want op woensdag 31 mei om 23.59 uur sluit de voorinschrijving. Inschrijven kan via de website https://wandelevenementvenray.nl/inschrijven/

Het weekend van 2 tot en met 4 juni staat Venray weer in het teken van het Meerdaags Wandelevenement Venray (MWV). Dit wandelfeest onderscheidt zich vooral door zijn flexibiliteit en de sfeer op én langs de route. Bij het Meerdaags Wandelevenement Venray hebben de deelnemers de keuze om 1, 2 of 3 dagen te wandelen. Op vrijdag en zaterdag kies je uit zes verschillende afstanden. Variërend tussen de 10 en de 50 kilometer. Op zondag wordt een zevende afstand toegevoegd: een leuke route van 5 km. Een aanrader voor het hele gezin.

Uit de krant