Peel en Maas (TV) is ook dit jaar weer van de partij tijdens de Ondernemers Vakdagen Venray. Foto: editie 2015.
Peel en Maas (TV) is ook dit jaar weer van de partij tijdens de Ondernemers Vakdagen Venray. Foto: editie 2015.

Ondernemers Vakdagen Venray 2016 met breed scala aan exposanten

Venray

Ondernemend Noord- en Midden-Limburg strijkt op 4, 5 en 6 oktober voor het zesde jaar op rij neer in Evenementenhal Venray. De jaarlijkse netwerkbeurs Ondernemers Vakdagen telt op dit moment al bijna 140 exposanten. De laatste plekken zijn nu te boeken op www.evenementenhal.nl/ondernemersvakdagen.

Ondernemers Vakdagen 2016 is het podium voor ondernemers om contacten te leggen en zich bij te laten praten over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het ondernemerschap. Robert Hoelen is namens Evenementenhal Venray al maanden bezig met het jaarlijkse event. "Na lang 'trainen' is het nu tijd voor de 'finale'. Dat is altijd weer een heerlijk gevoel", laat Hoelen weten. Waar het jaarsymposium van MKB Noord-Limburg vijf jaar geleden begon in een klein zaaltje met zo'n dertig bezoekers, is het inmiddels uitgegroeid tot dé knallende opening van Ondernemers Vakdagen, met vorig jaar liefst 350 bezoekers. Dat aantal wordt ook dit jaar weer verwacht met topsprekers als Richard van Hooijdonk en Michiel Werkman. 

Ondernemers die ook zeker niet willen ontbreken op dit platform, kunnen hun stand boeken op www.evenementenhal.nl/ondernemersvakdagen. Ook zijn hier e-tickets te bestellen voor bezoekers.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Uit de krant