Middenvelder Sharif Tah uit Nijmegen speelt komend seizoen voor Volharding.
Middenvelder Sharif Tah uit Nijmegen speelt komend seizoen voor Volharding. Foto: Volharding

Twee aanwinsten Volharding

Sport

Gijs Creemers (25) keert terug bij Volharding. De voetballer uit Siebengewald speelde in zijn jeugdjaren een seizoen in de C-jeugd van de Vierlingsbeekse club. Met ingang van het nieuwe seizoen gaat hij de roodwitte clubkleuren weer verdedigen. 

Creemers voetbalde ook in de B- en A-jeugd van De Treffers in Groesbeek, maar keerde daarna terug naar de club waar hij zijn voetballoopbaan begon: Stormvogels’28. Na vijf jaar in het eerste team van de Siebengewaldse voetbaltrots gevoetbald te hebben, Stormvogels’28 speelt momenteel in de vierde klasse, wil hij nog een keer de uitdaging op een hoger niveau aangaan.

De Vierlingsbeekse tweedeklasser, koploper in de tweede klasse F, legde ook middenvelder Sharif Tah (23) vast. Bij Volharding wacht de in Nijmegen wonende student bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit een weerzien met trainer Jan Pruijn. Bij NEC-amateurs – de club trok onlangs vanwege een spelerstekort het vaandelteam terug uit de eerste klasse – werkte hij al korte tijd samen met de ervaren oefenmeester uit Molenhoek, die komende zomer aan de slag gaat op sportpark Soetendaal.

Tegenover de komst van het duo staat het vertrek van talenten Gijs Timmermans (stopt met voetballen vanwege werk) en Driek van den Beuken (gaat in Eindhoven studeren en voetballen). Eerder hadden Kas van den Bosch (Olympia’18) en Melvin en Jordy de Klijn (Juliana Mill) al hun afscheid aangekondigd. Jens Bonants (Holthees) en Jordy Wijnhoven (amateurs NEC) werden onlangs al gestrikt voor het nieuwe seizoen. 

Zie ook website Volharding:

Sharif Tah nieuwe aanwinst Volharding | RKVV Volharding (rkvv-volharding.nl) 

Gijs Creemers terug bij Volharding | RKVV Volharding (rkvv-volharding.nl)

Uit de krant