Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Volharding scoort met weer een nieuwe aanwinst: spits Stijn van den Broek komt over van Gemert.&nbsp;</p>

Volharding scoort met weer een nieuwe aanwinst: spits Stijn van den Broek komt over van Gemert. 

(Foto: depositphotos)

Slagvaardig Volharding stunt met spits Stijn van den Broek

  Sport

Volharding blijft zich roeren op de spelersmarkt. Na verdediger Teun Jakobs van Meterik en doelman Bono Barten van Gemert heeft de Vierlingsbeekse tweedeklasser nu ook een pure spits gestrikt voor het nieuwe seizoen. Stijn van den Broek (21) maakt net als Barten de overstap van de Gemertse derdedivisieclub naar Volharding. Dat maakte de Vierlingsbeekse vereniging zojuist bekend op haar website, 

“Natuurlijk hebben Bono en ik contact met elkaar gehad over de interesse van verschillende clubs”, meldt Van den Broek op de website. “Maar we hebben beiden in onze keuze onze eigen overwegingen gemaakt. Voor mij is het vooral belangrijk dat ik aan het voetballen kom.”

De aanvaller neemt na twee jaar afscheid bij Gemert. “Ook bij Gemert vonden ze dat ik gewoon minuten moest maken. Daar heb ik me nooit zo fit gevoeld als in mijn toptijd bij DSV. Door onder meer enkelblessures heb ik me nooit echt kunnen laten zien bij die superleuke club. Ik hoop bij Volharding het goede gevoel weer terug te krijgen.”

Net als Barten luisterde ook Van den Broek naar de plannen van meerdere clubs uit de regio. En net als de 24-jarige doelman, evenals Van den Broek woonachtig in Sint Anthonis, koos hij voor de Vierlingsbeekse tweedeklasser. “Net als Bono hield ook ik aan de gesprekken een erg positief gevoel over. Ik denk en verwacht eigenlijk ook dat Volharding een club is die mij past. Een gezellige dorpsclub, maar wel eentje met de ambitie om de stap naar de eerste klasse te maken. Het totale plaatje spreekt me erg aan.”

Voor meer informatie: www.rkvv-volharding.nl/ook-spits-stijn-van-den-broek-naar-volharding

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten