"We zijn gelukkig niet afgeschoten" | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Vanaf links: Jos van Gerven, Bjorn van Haaren en Frank Brands. Foto: Henk Lammen.
Vanaf links: Jos van Gerven, Bjorn van Haaren en Frank Brands. Foto: Henk Lammen.

"We zijn gelukkig niet afgeschoten"

  Sport

 "Eerlijk gezegd hopen we een puntje te pakken." De Venrayse zaalvoetbalcoach Jos van Gerven (49) is realistisch als de kansen van zijn ploeg Hamburg Panthers aan de eliteronde van de Uefa futsalcup ter sprake komen. Woensdagavond  begon het Europese avontuur met een duel tegen de Russische kampioen en Champions League-winnaar TTG-Ugra Yugorsk, dat met 4-0 (2-0) verloren ging. "We zijn gelukkig niet afgeschoten", zegt Jos van Gerven. "We hebben goed stand gehouden en ook kansen gecreëerd."

Van Gerven vertrok dinsdag met zijn assistent Frank Brands (35) uit Overloon en keeperstrainer Bjorn van Haaren (40) uit Heerlen naar Zagreb. Tot en met zondag spelen vier ploegen om één ticket voor de volgende ronde. Naast de Duitse kampioen Hamburg Panthers en TTG-Ugra Yugorsk zijn dat het organiserende Nacional Zagreb en Araz Naxcivan (Azerbeidzjan).

Donderdag in Peel en Maas een interview. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten