Nederlaag Jos van Gerven met Hamburg Panthers | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Nederlaag Jos van Gerven met Hamburg Panthers

  Sport

Een tegenvaller voor Hamburg Panthers, het team van zaalvoetbalcoach Jos van Gerven en zijn assistenten Frank Brands uit Overloon en Bjorn van Haaren uit Heerlen.

Na de winst in de eerste wedstrijd in de hoofdronde van de Uefa futsalcup, tegen de Bulgaarse gastheer en kampioen Grand Pro Varna (5-5),  ging de Duitse ploeg donderdag kansloos onderuit tegen Nikars Riga, de kampioen van Letland en de nummer tien van Europa: 5-1 (1-1). "Tot de rust deden we het prima", zegt Van Gerven. "Na de rust was de tegenstander, die met profs uit Brazilië en Portugal speelde, sterker." Hamburg Panthers moet nu zaterdag winnen van IK Göteborg, de kampioen van Zweden, om de finaleronde te bereiken en zich te kwalificeren bij de beste zestien teams van Europa. Die wedstrijden staan  in november op het programma.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten