Jos van Gerven begint met zege in Bulgarije | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Van links naar rechts: Frank Brands, Jos van Gerven en Bjorn van Haaren.
Van links naar rechts: Frank Brands, Jos van Gerven en Bjorn van Haaren.

Jos van Gerven begint met zege in Bulgarije

  Sport

Zaalvoetbalcoach Jos van Gerven uit Venray heeft met de Duitse zaalvoetbalkampioen Hamburg Panthers de eerste wedstrijd in de hoofdronde van de Uefa futsalcup gewonnen.

Het team van Van Gerven, die tijdens de Europese wedstrijden wordt geassisteerd door Frank Brands uit Overloon en keeperstrainer Bjorn van Haaren uit Heerlen, won woensdagavond nipt met 4-5 van gastheer Grand Pro Varna, de Bulgaarse kampioen. Hamburg Panthers stond tot acht minuten voor tijd met 0-4 voor. "Maar toen de tegenstander met een vliegende keeper ging spelen, verdedigden we slecht. Toch hebben we terecht gewonnen en dat is het belangrijkste", zegt Van Gerven. Donderdag staat het duel met de Letse kampioen Nikars Riga op de rol en zaterdag speelt Hamburg Panthers tegen IK Göteborg, de kampioen van Zweden. De eerste twee ploegen in  de poule plaatsen zich voor de finaleronde, waarin de beste zestien team van Europa in november de degens met elkaar kruisen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten