Volleybalsters ActiveRooy zonder punten | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Volleybalsters ActiveRooy zonder punten

  Sport

De volleybalsters van ActiveRooy, uitkomend in de tweede divisie D, verloren zaterdagavond kansloos van VCN 3 uit Capelle aan den IJssel: 4-0 (25-18, 25-16, 25-14, 25-16).

In de eerste set konden de gasten uit Venray de thuisploeg lange tijd volgen, maar vervolgens zette VCN een tandje bij en speelde ActiveRooy, zeker in de tweede en vierde set, te wisselvallig om een set te kunnen winnen. Bij vlagen speelde het Venrayse team goed, maar bij vlagen werd het ook weggespeeld. "De tegenstander was simpelweg beter", aldus ActiveRooy-speelster Femke Arts.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten