Debutant ActiveRooy verliest | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Debutant ActiveRooy verliest

  Sport

De volleybalsters van ActiveRooy leden zaterdagavond op de eerste competitiedag in sporthal De Wetteling een nederlaag tegen Somas/Activia: 1-3.

De debutant in de tweede divisie werd in de eerste set verrast door de hoge servicedruk en het gevarieerde aanvalsspel van de gasten: 13-25. In de twee volgende sets bleef ActiveRooy lange tijd in het spoor maar moest wel twee keer het onderspit delven: 20-25 en 22-25. In de vierde set leek Activia/Somas op een gemakkelijke winst af te stevenen. Bij een ruime achterstand scoorde Susan van der Putten met een sterke service maar liefst elf punten op rij en bracht haar ploeg op voorsprong. Met 25-20 ging die set uiteindelijk naar de thuisploeg. "Ondanks de nederlaag kunnen we op de positieve punten voortbouwen. En we zijn meteen van de nul af', aldus Van der Putten na het debuut van de Venrayse volleybalsters. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten