Logo peelenmaasvenray.nl

Verlies volleybalsters ActiveRooy

  Sport

De volleybalsters van ActiveRooy, uitkomend in de tweede divisie D, gingen zaterdagavond onderuit tegen het hoog de ranglijst geklasseerde Hands Up. In Berlicum won de thuisploeg met 3-1.

De gasten begonnen goed aan het duel en wonnen de eerste set met sterk spel knap met 21-25. Vervolgens schakelde het sterke Hands Up een tandje bij en won, hoewel ActiveRooy zeker in de derde en vierde set redelijk speelde, de volgende drie sets (25-14, 25-21 en 25-20) van de Venrayse promovendus.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten