Logo peelenmaasvenray.nl

Volleyballers starten met ruime zege

  Sport

De volleyballers van ActiveRooy wonnen hun openingsduel in de promotieklasse C. In Nuenen werd Nuvo'68 zaterdagavond met  ruime cijfers aan de zegekar gebonden: 0-4.

De gasten uit Venray waren een maat te groot voor de thuisploeg, die alleen in de eerste set nog enigszins in het spoor van ActiveRooy kon blijven. De setstanden waren 19-25, 13-25, 14-25 en 12-25. ActiveRooy scoorde in totaal 100 punten, Nuvo'68 bijna de helft minder (58). De volleybalsters van ActiveRooy kwamen niet in actie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten