Tafeltennissers Red Stars halen uit | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Tafeltennissers Red Stars halen uit

  Sport

De tafeltennissers van Red Stars, uitkomend in de tweede divisie D, waren zaterdagavond in eigen huis te sterk voor Avanti 2 uit Hazerswoude-Dorp.

Door de verrassend hoge 9-1 overwinning deelt de Venrayse ploeg, met nog vier speelrondes voor de boeg, de koppositie met VVV en doet ze volop mee in de strijd om de titel. In het enkelspel wonnen Frank van der Vleuten en Tom Thijssen hun drie enkelspelen. Ronald Bogaard verloor een enkelspel, maar zegevierde samen met Frank van der Vleuten wel in het dubbelspel.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten