Tafeltennissers delen de punten | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Tafeltennissers delen de punten

  Sport

De tafeltennissers van Red Stars, uitkomend  in de tweede divisie D, deelden zaterdag in Veenendaal de punten met SKF: 5-5.

Ronald Bogaard won zijn drie enkelspelen en samen met Frank van der Vleuten ook het dubbelspel. Tom Thijssen wist een van zijn drie enkelpartijen in een zege om te zetten. Frank van der Vleuten had een offday in het enkelspel: hij verloor voor het eerst sinds lange tijd zijn drie enkelpartijen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten