Knap gelijkspel tafeltennissers Red Stars | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Knap gelijkspel tafeltennissers Red Stars

  Sport

De tafeltennissers van Red Stars, uitkomend in de tweede divisie D, speelden zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen het zeer ervaren team van De Veluwe.

De spannende ontmoeting eindigde in een 5-5 gelijkspel. De gasten speelden met de oud-toptafeltennissers Paul Haldan en de broers Jaap  en Ron van Spanje. Ronald Bogaard en Frank van der Vleuten wisten tegen de meervoudig Nederlands kampioenen twee van hun drie enkelspelen te winnen. Het vijfde enkelspelpunt voor Red Stars werd gescoord door Tom Thijssen. Het dubbelspel eindigde in het voordeel van De Veluwe.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten