Tafeltennissers starten met verlies | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Tafeltennissers starten met verlies

  Sport

De tafeltennissers van Red Stars, uitkomend in de tweede divisie, verloren zaterdag hun openingsduel in Hazerswoude nipt van Avanti: 6-4.

Voor Red Stars, dat ook dit seizoen weer wil meedoen om de ereprijzen, pakte Ronald Bogaard in het enkelspel twee punten. Frank van der Vleuten won een van zijn enkelpartijen en ook in het dubbelspel wist het ervaren duo Bogaard-Van der Vleuten  te zegevieren. Tom Thijssen bleef puntloos.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten