SuperCup National Hotrod op Raceway Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De strijd om SuperCup bij de National Hotrods staat centraal op Raceway Venray.
De strijd om SuperCup bij de National Hotrods staat centraal op Raceway Venray.

SuperCup National Hotrod op Raceway Venray

  Sport

Op zondag 25 september maakt Raceway Venray zich op voor een nieuwe internationale autospeedwaydag. Blikvanger in het bomvolle raceprogramma is de strijd om de SuperCup bij de National Hotrods, met deelname van streekfavoriet Erik Roeffen.

Grote kanshebbers in deze klasse zijn naast Roeffen ook John van den Bosch, Jeffrey Zwiep, Johan Sanders, Lars Dreschel en Mark Teuben. Er worden eerst kwalificatiemanches verreden, waarna de startopstelling wordt vastgesteld. De coureurs met de meeste punten starten vooraan in de finale.

Ook de LMV8, de Stockcars F1 en F2 zijn weer van de partij. Opnieuw  bijten de 'Ukke Pukke' de spits af. Als gastklasse zullen de 2ltr Hotrod voor de tweede keer dit jaar aanwezig zijn om het publiek te trakteren op een aantal mooie races. Zondag 25 september is niet de laatste racedag van het jaar 2016, op zondag 23 oktober staat de laatste finaledag van dit seizoen bij Raceway Venray op de agenda. De poorten gaan op zondag 25 september om 08.00 uur open, waarna de eerste vrije trainingen beginnen. Het wedstrijdprogramma begint om 11.30 uur. Voor meer informatie of het maken van een reservering kan contact worden opgenomen via telefoon 0478-513100 of info@racewayvenray.com.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten