De stichting IKL en de gemeente Venray zijn op zoek naar ideeën van inwoners van de gemeente Venray om het landschap mooier te maken.
De stichting IKL en de gemeente Venray zijn op zoek naar ideeën van inwoners van de gemeente Venray om het landschap mooier te maken.

Workshop Landschapsdromen

Nieuws

De stichting IKL en de gemeente Venray zijn op zoek naar ideeën van inwoners van de gemeente Venray om het landschap mooier te maken. Daarom houden zij een workshop Landschapsdromen, op maandag 27 juni om 19.30 uur in het gemeentehuis.

De stichting IKL en de gemeente Venray willen Venray nog mooier maken. En zijn benieuwd naar de ideeën, wensen of dromen van inwoners van de gemeente Venray. Daarom vragen zij: wat is uw landschapsdroom? Zijn er gebieden die een impuls nodig hebben, schreeuwt een locatie om verbetering of moet een thema uitgewerkt worden? Tijdens de workshop gaan de deelnemers op zoek naar kansen en mogelijkheden; IKL en gemeente nodigen hen uit om hun landschapsdromen die de gemeente Venray kunnen verfraaien naar voren te brengen.

De workshop Landschapsdromen is op maandagavond 27 juni, aanvang 19.30 uur, in het gemeentehuis. In verband met de voorbereiding van de workshop is deelname uitsluitend mogelijk na aanmelding via een e-mail aan j.leunissen@ikl-limburg.nl, met vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.


Uit de krant