Logo peelenmaasvenray.nl

Raadsvergadering op 17 en 18 mei

De gemeenteraad houdt in mei een dubbele raadsvergadering. Er zijn te veel (grote) agendapunten die besproken moeten worden. Daarom wordt op woensdag 18 mei, een dag na de reguliere vergadering van 17 mei, een extra bijeenkomst gehouden.

De agendapunten zijn verdeeld over beide avonden. Op dinsdag 17 mei staat onder meer het nieuwe parkeerbeleid en het zelfsturingproject van Heide op de agenda. Tevens wordt het rekenkameronderzoek over het subsidiebeleid besproken. Dit onderwerp is overgebleven van de laatste raadsvergadering van 5 april. PP2 heeft een motie ingediend over 'Agenda 22' en het toegankelijkheidsbeleid.

Op woensdag 18 mei staat het kunstencentrum centraal. De agenda begint met de opstart van Cultura Venray als opvolger van kunstencentrum Venray. Daarna komen nog het risicobeleid, het informatiebeleidsplan en de motie van D66 'winkel voor winkel' aan bod.

Maandag 9 mei is er ook al een extra raadsvergadering, over het doelgroepenvervoer. Alle bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten