Logo peelenmaasvenray.nl
Het nieuwe pand van Inalfa is ook genomineerd voor de Architectuurprijs Venray. Foto: Rikus ten Brücke, archief Peel en Maas.
Het nieuwe pand van Inalfa is ook genomineerd voor de Architectuurprijs Venray. Foto: Rikus ten Brücke, archief Peel en Maas.

Architectuurprijs Venray 2016

In de raadzaal van het gemeentehuis wordt vrijdag 17 juni om 16.00 uur de zesde Architectuurprijs Venray uitgereikt.

Het Adviesbureau Ruimtelijke Kwaliteit nomineerde dit jaar zeven projecten die Venray in de afgelopen twee jaar mooier hebben gemaakt: kantoor en productieruimte in Oostrum van Inalfa Roof Systems, en in Venray MFC Brukske, Vincentiushof, gerenoveerd monumentaal pand aan de Hoenderstraat, De Laathof aan de Hoenderstraat en Bontekoestraat, woningen aan de Dr. Kortmannweg 16a en 16b en appartementen en patiowoningen aan de Adelaar. In mei konden inwoners van Venray stemmen op hun favoriete project. Daarnaast heeft een vakjury de gebouwen bezocht en haar voorkeur uitgesproken. Tijdens de bekendmaking wordt zowel een vakprijs als een publieksprijs uitgereikt.

Iedereen die is geïnteresseerd in architectuur in Venray, is van harte welkom. Meer weten over de genomineerde projecten? Kijk op www.venray.nl onder Architectuurprijs ARK 2016.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten