VVD Venray gaat verder in lokaal netwerk

Nieuws

Venray | De VVD-afdelingen Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave-Mill, Sint Anthonis en Venray gaan voortaan samen verder onder de naam Lokaal Netwerk VVD Maasland. De leden van deze afdelingen kwamen bijeen in Boxmeer tijdens een oprichtingsvergadering van dit netwerk en hebben hier unaniem mee ingestemd.

Daarmee houden de lokale afdelingen in de diverse gemeenten op te bestaan. Voor de bestuurssamenstelling kiest het Lokaal Netwerk VVD Maasland voor één persoon per gemeente. Daarmee wordt bereikt, dat alle liberalen uit de hele regio in het bestuur vertegenwoordigd zijn. Lokaal Netwerk VVD Maasland is hiermee het eerste lokale VVD-netwerk dat opgericht is in Nederland.

Ook de Kamercentrales Limburg, Noord Brabant en Zeeland gingen over in het nieuwe VVD Regio Bestuur Zuid Nederland, daarmee houdt eveneens de Kamer Centrale Limburg op te bestaan. John Niessen werd gekozen tot vicevoorzitter van het nieuwe regio bestuur met als kerntaak de coördinatie binnen de provincie Limburg. De afdeling Venray wordt in het bestuur van het nieuwe netwerk Maasland vertegenwoordigd door Frank Hazeu, die binnen het Netwerk Maasland tot secretaris is benoemd. Frank is daarmee ook contactpersoon en coördinator van een door hem te vormen werkgroep, die de lokale activiteiten die in Venray georganiseerd moeten worden, zal gaan voorbereiden. Met de oprichting van het Lokaal Netwerk Maasland komt er na 43 jaar officieel een einde aan het zelfstandig bestaan van de VVD-afdeling Venray. Ter gelegenheid hiervan wordt een 'afscheidsborrel' georganiseerd op donderdag 12 mei van 20.00 tot 22.00 uur in de raadszaal van Restaurant 't Zusje in Venray. Leden, oud-leden en belangstellenden zijn van harte welkom.

Uit de krant