Logo peelenmaasvenray.nl

Evenementenhal sluit samenwerking met MKB-Limburg

  Zakelijk

Dit jaar gaan Evenementenhal Venray, MKB-Limburg, het Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding (RPC) en Digitale Opsporing een samenwerking aan om mensen te behoeden voor cybercriminaliteit. Deze samenwerkingspartners organiseren het hele jaar door diverse workshops Cybercrime.

1 op de 10 inwoners van Nederland is er al eens mee geconfronteerd: cybercrime. Niet voor niets een hot-item en daarom zeer belangrijk om daar meer over te weten te komen. Cybercriminelen verzinnen steeds nieuwe manieren om slachtoffers te maken. Van aankoop- en verkoopfraude via internet, tot skimming en phishing. Jaarlijks kost dit de Nederlandse economie zo'n 8,8 miljard euro. 

Daarom zijn Evenementenhal Venray, MKB-Limburg, het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) en Digitale Opsporing een samenwerking met elkaar aangegaan om mensen te behoeden voor cybercriminaliteit. Het hele jaar door organiseren zij diverse workshops voor leden van MKB-Limburg en andere geïnteresseerde ondernemers, standhouders en bezoekers van beurzen. 

De aftrap van deze serie workshops vindt plaats op 22 maart tijdens de vakbeurs Horeca & Food Inspiratie 2016 in Evenementenhal Venray. De resterende workshops Cybercrime vinden eveneens in Evenementenhal Venray plaats. Aanmelden voor deze kennissessies kan via mathiasbrockmann@jca-businesssupport.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten