Evenementenhal sluit samenwerking met MKB-Limburg

Zakelijk

Dit jaar gaan Evenementenhal Venray, MKB-Limburg, het Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding (RPC) en Digitale Opsporing een samenwerking aan om mensen te behoeden voor cybercriminaliteit. Deze samenwerkingspartners organiseren het hele jaar door diverse workshops Cybercrime.

1 op de 10 inwoners van Nederland is er al eens mee geconfronteerd: cybercrime. Niet voor niets een hot-item en daarom zeer belangrijk om daar meer over te weten te komen. Cybercriminelen verzinnen steeds nieuwe manieren om slachtoffers te maken. Van aankoop- en verkoopfraude via internet, tot skimming en phishing. Jaarlijks kost dit de Nederlandse economie zo'n 8,8 miljard euro. 

Daarom zijn Evenementenhal Venray, MKB-Limburg, het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) en Digitale Opsporing een samenwerking met elkaar aangegaan om mensen te behoeden voor cybercriminaliteit. Het hele jaar door organiseren zij diverse workshops voor leden van MKB-Limburg en andere geïnteresseerde ondernemers, standhouders en bezoekers van beurzen. 

De aftrap van deze serie workshops vindt plaats op 22 maart tijdens de vakbeurs Horeca & Food Inspiratie 2016 in Evenementenhal Venray. De resterende workshops Cybercrime vinden eveneens in Evenementenhal Venray plaats. Aanmelden voor deze kennissessies kan via mathiasbrockmann@jca-businesssupport.nl.

Uit de krant