Logo peelenmaasvenray.nl
Scholieren op bezoek in het Wereldpaviljoen. Foto: Studio Zebra Venlo/Egon Notermans.
Scholieren op bezoek in het Wereldpaviljoen. Foto: Studio Zebra Venlo/Egon Notermans.

Venrayse basisscholen enthousiast over Wereldpaviljoen Steyl

  Column

De Venrayse basisscholen die afgelopen jaar het Wereldpaviljoen in Steyl bezochten, zijn zeer enthousiast. Liefst vijfentwintig klassen van de diverse scholen uit de gemeente Venray waren te gast in deze nieuwe culturele attractie. Het zijn voornamelijk de groepen 6, 7 en 8 die het Wereldpaviljoen bezoeken en het programma Gewoon Anders meemaken.

Al meer dan 800 schoolkinderen zijn in klassenverband in het Wereldpaviljoen geweest. De reacties van de kinderen zijn ook overweldigend. Het idee om een Wereldpaviljoen te realiseren is geboren in Meerlo binnen SOS Meerlo-Wanssum. "Het succes en de belangstelling van de scholen overtreft onze verwachtingen", zegt voorzitter René Poels van het Wereldpaviljoen.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten