Reinier Thiesen bij zijn collectie Stille Nacht, Heilige Nacht.
Reinier Thiesen bij zijn collectie Stille Nacht, Heilige Nacht.

Expositie en lezing over Stille Nacht, Heilige Nacht

  Kunst en Cultuur

Meerlonaar Reinier Thiesen heeft de grootste verzameling ter wereld van verschillende uitvoeringen van het wereldberoemde kerstlied Stille Nacht, Heilige Nacht.

Maar liefst 6052 uitvoeringen. Thiesen exposeert met een deel van zijn collectie en enkele verrassende uitvoeringen vanaf heden tot en met 10 januari in het Wereldpaviljoen in Steyl. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van het Wereldpaviljoen. Zondag 20 december van 11.00 tot 12.00 uur houdt Reinier Thiesen voor geïnteresseerden een lezing over het lied Stille Nacht, Heilige Nacht, de oorsprong, achtergronden en de wereldwijde verspreiding. De entree voor deze lezing in het Wereldpaviljoen is gratis.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie.

Reinier Thiesen bij zijn collectie Stille Nacht, Heilige Nacht. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten