Logo peelenmaasvenray.nl

Jeugd maakt gratis kennis met sport

  Column

Alle kinderen van de Venrayse basisscholen ontvingen voor de kerstvakantie het boekje van de Jeugd Sport Kennismakingsdagen (JSK). Maar liefst 4000 boekjes vol met gratis kennismakingslessen voor 35 sporten verspreidde de organisatie, met hulp van de gemeente Venray.

Als het goed is heeft elk gezin met kinderen in de gemeente een boekje in huis. Ouders en kinderen kunnen kiezen uit het aanbod van sportverenigingen, waaronder ook een aantal nieuwe sporten. Kinderen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor bootcamp, capoeira en freerunning. Aanmelden voor één of meerdere sporten is heel eenvoudig, vóór 18 januari, via de website van de JSK: www.jskvenray.nl. De organisatie zorgt er ondertussen samen met alle deelnemende verenigingen voor dat er van februari tot en met mei elke week wel ergens laagdrempelige kennismakingstrainingen georganiseerd worden. Meer informatie staat op www.jskvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten