Nog geen akkoord eigenaren Roekenbosch | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Dossier: Komst AZC Roekenbosch

Nog geen akkoord eigenaren Roekenbosch

  Blitterswijck

De huisjeseigenaren van vakantiepark Het Roekenbosch in Blitterswijck zijn nog niet akkoord met de verlaging van 750 naar 450 asielzoekers.

De gemeente heeft wel overeenstemming bereikt met het bestuur van de vereniging van eigenaren. Maar het bestuur moet het nog voorleggen aan de leden. De gemeente is in de fout gegaan met de berichtgeving en meldde dat de leden akkoord zouden zijn. Het persbericht op de website is inmiddels gecorrigeerd. SP-raadslid Joep Gielens heeft vragen gesteld aan het college.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten