Logo peelenmaasvenray.nl

Protest tegen te hoge ozb sportpark

  Column

Sportpark De Meulebèèk in Wanssum heeft een metamorfose ondergaan. Het verouderde sportpark De Broekberg is omgetoverd in een fraaie multifunctionele sportaccommodatie waarvan SV United (600 leden) de hoofdgebruiker is.

De waarde van het sportpark is daardoor flink toegenomen. In 2012 stond De Broekberg met een waarde van 210.000 euro in de boeken van de gemeente. De WOZ-waarde van de nieuwe accommodatie bedraagt 1.986.000 euro. Stichting De Meulebèèk ontving een aanslag van de onroerendezaakbelasting (ozb) van liefst 9.675 euro. Dat was de stichting wat al te gortig en ze heeft daarom bezwaar gemaakt. Stichting De Meulebèèk vindt de waardebepaling van het sportpark veel te hoog.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten