Afbeelding
Foto: persfoto

Wisgerhof nieuwe fractievoorzitter Venray Lokaal

Algemeen Politiek Venray

Harold Stevens, de huidige fractievoorzitter van Venray Lokaal, heeft aangegeven zijn taak als fractievoorzitter per 1 januari neer te leggen.

Venray Lokaal werd in maart 2022 bij de gemeenteraadsverkiezingen de grootste partij. Harold Stevens: “De rol als lijsttrekker, raadslid, coalitie-onderhandelaar én fractievoorzitter hebben veel van me geëist. Soms moet je lastige keuzes maken en het gevoel van falen en bang zijn anderen teleur te stellen liggen dan op de loer. Doorgaan, de grens over en maar zien waar het eindigt is ook een keuze. Maar dit laatste gaat altijd ten koste van beide. Deze overweging heeft mij ertoe doen besluiten mijn fractievoorzitterschap neer te leggen.”

Venray Lokaal heeft alle begrip getoond voor deze beslissing en bedankt Harold voor alle inspanningen als fractievoorzitter voor Venray Lokaal. De partij heeft raadslid Lisanne Wisgerhof als de nieuwe fractievoorzitter aangewezen. Zij zal in voorkomende gevallen worden vervangen door Amira Luydens. Harold Stevens blijft lid van de raadsfractie van Venray Lokaal.

Uit de krant