Sinterklaas bezoek komende (koop)zondag het centrum van Venray en de gemeentetuin, natuurlijk samen met zijn pieten.
Sinterklaas bezoek komende (koop)zondag het centrum van Venray en de gemeentetuin, natuurlijk samen met zijn pieten. Foto: Rob Beckers

Sinterklaas in centrum en gemeentetuin Venray

Algemeen Centrum Jeugd en Jongeren Venray Wonen en Leven

Sinterklaas is onlangs feestelijk onthaald in Nederland én in Venray. Tijdens de koopzondag op 27 november is Sinterklaas opnieuw met zijn pieten in het Venrayse winkelhart te vinden. In de gemeentetuin vinden die dag allerlei pietenactiviteiten plaats. 

Daar kunnen kinderen allerlei actitiviteiten samen met de pieten doen én ook ze kunnen daar Sinterklaas ontmoeten, want die loopt zowel door de gemeentetuin als het centrum. De kinderen kunnen de gemeentetuin via de poort in het stadspark bij de Grote Kerk betreden. Vanuit het centrum kunnen de bezoekers de tuin bezoeken. Na de ontmoeting met Sinterklaas is het natuurlijk nog mogelijk om het centrum te bezoeken. De gemeentetuin is geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Daarna wordt Sinterklaas uitgezwaaid en loopt hij met zijn pieten en iedereen die mee wil lopen nog een rondje door het Venrayse winkelcentrum.

Uiteraard heeft Sinterklaas een fijn ‘thuis’ in Venray. Zijn slaapkamer is te bekijken in de etalage van de Rabobank. Naast de koopzondag zijn er nog twee momenten waarop Sint en/of zijn pieten in het centrum van Venray zijn. Namelijk op zaterdag 26 november en op zaterdag 3 december. 

Meer informatie over de activiteiten rondom Sinterklaas is te vinden op de website www.sinterklaasinvenray.nl en de Facebookpagina www.facebook.com/SinterklaasVenray1..


Uit de krant