Afbeelding
Foto: persfoto

ABBA-tribute in Zaal Zeven

Algemeen Cultuur en Uitgaan Venray

De ABBA Tribute staat op zaterdag 3 december op het podium van Zaal Zeven in Hotel Asteria in Venray. “Om 20.00 uur wordt hier het startsein gegeven voor een sfeervolle avond en twee uur ABBA-show, met een repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: ‘Ik kende de nummers allemaal’”, meldt manager Jaco Nabuurs. 

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia en The winner takes it all? ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal). Met twee topzangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het live musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud”, weet Nabuurs. 

Het hoogtepunt was een optreden in 2014 en 2019 voor meer dan 15.000 mensen bij het Kasteeltuinconcert in Helmond. De ABBA Tribute is door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA-tributebands ter wereld. Kaarten zijn hier te koop.

Uit de krant