ABBA-tijden herleven in Zaal Zeven op zaterdag 5 oktober.
ABBA-tijden herleven in Zaal Zeven op zaterdag 5 oktober. Foto: Persfoto

ABBA-tribute in Zaal Zeven

Algemeen

Zaal Zeven in Venray is van alle markten thuis. De ene keer staat de zaal bij Hotel Asteria in het teken een bedrijfsfeest, de andere keer van een bruiloft of een (sport)gala. Maar ook voor concerten is Zaal Zeven uitermate geschikt.

De tribute-avond van ABBA krijgt, vanwege het succes van vorig jaar in 2019 een vervolg. Op zaterdag 5 oktober kunnen de bezoekers in Zaal Zeven opnieuw live genieten van alle bekende ABBA-klassiekers. In april 1974 won ABBA het Eurovisie Songfestival met het nummer Waterloo. Het was voor de Zweedse groep het begin van een bloeiende carrière. Jarenlang zong ABBA de ene na de andere hit naar de toppen van de internationale hitparades: van Fernando tot Chiquitita en van Super Trouper tot Dancing Queen. Films en theateruitvoeringen volgden. Jarenlang zong ABBA de ene na de andere hit naar de toppen van de hitparades.

De ABBA-tribute in Zaal Zeven laat de jaren zeventig en tachtig weer helemaal herleven. Alles uit de muzikale glitter- en glamourwereld van weleer komt weer boven. Van de laklaarzen met de plateauzolen, de roterende spiegelbollen tot de kleurrijke glitterkostuums.

Een entreeticket kost 16 euro, maar er zijn ook verschillende ABBA-arrangementen mogelijk(diner, ontbijt, overnachting). Voor meer informatie kijk op de website www.asteria.nl/specials/43-abba-tribute.

Uit de krant