Logo peelenmaasvenray.nl
<p>ABBA Tribute Night &nbsp;op 17 september in Zaal Zeven. </p>

ABBA Tribute Night  op 17 september in Zaal Zeven.

(Foto: www.abba-tribute.nl.)

Tributes ABBA en André Hazes in Zaal Zeven

Zaal Zeven in Venray presenteert na de zomervakantie een gevarieerd muzikaal feestprogramma, met onder meer een ABBATribute Night, Tribute to André Hazes, Reliving the past en 30+ Dancing Party XL.

Voor alle feesten geldt ook dit keer weer dat er een compleet avondje uit van gemaakt kan worden, aangezien hotel-restaurant Asteria de mogelijkheid biedt voor een diner voor- of een overnachting achteraf.

Na het succes van 2019 staat ook in 2021 weer de ABBA Tribute Night ingepland. Kom op vrijdag 17 september 2021 naar Zaal Zeven en ga terug in de tijd met deze ABBA-tribute. Geniet van de klassieke ABBA-nummers Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo en nog veel meer tophits. Meer informatie over deze tribute via www.zaalzeven.nl/mogelijkheden/Tribute-Night.

Fans van het Nederlandse lied opgelet: noteer snel zaterdag 4 december 2021 in je agenda, want die avond vindt het concert Tribute to André Hazes door Een Avond met H6 in Zaal Zeven plaats. Meer informatie over deze tribute via www.zaalzeven.nl/mogelijkheden/tribute-andre-hazes.

Op zaterdag 6 november presenteert Zaal Zeven het populaire Reliving The Past 80/90’s-feest en op zaterdag 29 januari 2022 staat 30+ Dancing Party X op de rol, een laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. De dj’s, inclusief Jeroen Nieuwenhuize, draaien die avond vanaf 20.00 uur herkenbare nummers voor 30’ers, 40’ers, 50’ers en 60’ers die graag willen uitgaan, maar... iedereen is natuurlijk van harte welkom!

Meer informatie over Reliving The Past 80/90’s via www.zaalzeven.nl/mogelijkheden/relivingthepast. Meer informatie over 30+ Dancing Party X via www.zaalzeven.nl/mogelijkheden/30-dancing-party-xl.

Foto: www.abba-tribute.nl/

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten