Foto: Geert Pelzer verzorgt met Cocker’s Delight  een Joe Cocker-tribute in Zaal Zeven.
Foto: Geert Pelzer verzorgt met Cocker’s Delight een Joe Cocker-tribute in Zaal Zeven. Foto: Ellisvaneijden.nl

Joe Cocker-tribute met Geert Pelzer in Zaal Zeven

Algemeen Venray

Venraynaar Geert Pelzer verzorgt op zaterdagavond 12 maart 2022 met Cocker’s Delight een Joe Cocker-tribute in Zaal Zeven in Venray. 

Joe Cocker is een legende. ‘I’ll Cry Instead’, Cockers eerste single, was een cover van The Beatles. Zijn eerste grote hit. Zijn tweede Beatlescover verscheen in het najaar van 1968: ‘With a Little Help from My Friends’. Met zijn bloedstollende versie van deze The Beatles-song schokte hij de muziekwereld vijftig jaar geleden op het historische festival Woodstock. Met Cocker`s Delight kruipt een gepassioneerde, twaalfkoppige liveformatie in de huid van Joe Cocker.

Onder begeleiding van professionele, zeer gedreven muzikanten wordt door leadzanger Geert Pelzer Joe Cocker zijn kenmerkend rauwe, doorleefde stemgeluid neergezet als in zijn beste dagen. Zing mee met Joe`s grote hits als ‘You are so beautiful’, ‘With a little help from my friends’, ‘Delta Lady’ en de bekende imitatie van Ray Charles’ ‘Unchain my heart’. Instrumentaal vakmanschap van de blazers en drie achtergrondzangeressen zorgen voor de hoogstaande muzikale en vocale ondersteuning en maken de show compleet.

Belangstellenden kunnen hun ticket voor 10 euro bestellen op de website www.ticketkantoor.nl/shop/joecocker,  ook is het mogelijk om een bezoek aan de Joe Cocker-tribute te combineren met een diner in het aangrenzende hotel-restaurant Asteria. Voorafgaand aan de tribute kunnen ze genieten van een tweegangendiner voor 35 euro, inclusief entreeticket. Deuren open 20.00 uur, aanvang show 21.00 uur. Kijk voor meer informatie over deze tribute en andere muziekfestijnen op www.zaalzeven.nl/mogelijkheden.

Voor de agenda: op 9 april staat in Zaal Zeven de 30+ Dancing Party Xl op het programma, op 8 oktober de Tribute to André Hazes, op 5 november Releving the past 60/90’s-5 en op 3 december Abba Tributenight.

Uit de krant