Sanne Thijssen wordt in het zonnetje gezet.
Sanne Thijssen wordt in het zonnetje gezet. Foto: Rikus ten Brücke

Sanne Thijssen Starter van het vierde kwartaal

Algemeen Economie Financiën Venray Werk en Economie Wonen en Leven

Sanne Thijssen uit Sevenum is de Starter van het vierde kwartaal 2021 geworden.  De twee andere genomineerden waren Daniëlle Strijbosch uit Oostrum met haar bedrijf DS juridisch advies en Yvonne van Rijswick met haar onderneming Skyl-D, projectmanagement van klinische studies uit Lottum.

De jury stond voor een moeilijke opgave, want de dames waren aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk werd Sanne Thijssen uitgeroepen tot winnaar.  De 23-jarige Sanne Thijssen reed zich in de schijnwerpers door tijdens haar debuut bij het CHIO Rotterdam de 5* Grand Prix te winnen met haar paard Con Quidam. Op 19 mei 2021 startte zij haar eigen stal. Hier traint ze nu ook paarden van andere mensen. Ze richt zich hierbij voornamelijk op scholing/training van jonge paarden, wedstrijden rijden op het hoogste niveau én op de verkoop van paarden. Voordeel van haar zelfstandigheid: Sanne Thijssen neemt nu zelf de beslissingen en legt en onderhoudt contacten met de eigenaren. 

Dus helemaal terecht dat de jury deze sportieve, ambitieuze jongedame heeft uitgeroepen tot starter van het vierde kwartaal van 2021. Ze maakt hiermee ook kans op de titel Starter van het jaar, die ieder jaar gekozen wordt uit alle winnende starters van het kwartaal. De verkiezing van de Starter van het Jaar 2021 staat gepland op donderdag 24 februari 2022.

Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Onlangs een onderneming gestart en meedoen aan deze verkiezing? Kijk dan op www.venray.nl/ondernemers. Aanmelden voor de verkiezing van de Starter van het eerste kwartaal 2022 kan tot uiterlijk 8 maart 2022. 

Uit de krant