Afbeelding
Foto: Jan Linders

Nieuwe Jan Linders Wanssum geopend

Algemeen Wanssum Werk en Economie

Supermarktketen Jan Linders heeft maandagochtend om 09.00 uur een nieuwe vestiging geopend aan de Burgemeester de Weichshavenstraat 1 in Wanssum. De officiële handelingen werden verricht door algemeen directeur Ferry Moolenschot, wethouder Jan Jenneskens en supermarktmanager Bibi Timmers.

“Oprichter Jan Linders had een lijfspreuk: ‘Houd van de mensen, dan houden de mensen van jou.’ En dat is precies waar we voor staan. Klanten uit Wanssum zullen dat ook gaan beleven in deze nieuwe supermarkt. In de toekomst gaan we hier in Wanssum een nieuwe, grotere supermarkt bouwen. Maar voor nu staan we voor een prachtig opgeknapte supermarkt waar door een fantastisch team heel hard aan gewerkt is”, zegt algemeen directeur Ferry Moolenschot.

Wethouder Jan Jenneskens: “Als gemeente Venray zijn we heel blij en trots dat Jan Linders zich nu in Wanssum heeft gevestigd. Jan Linders is een echt familiebedrijf en dat past bij een hechte gemeenschap zoals Wanssum. Ik denk dat klanten zich heel snel thuis zullen voelen in deze prachtige supermarkt.”

Wekelijks de beste acties
“In onze actiestraat vind je iedere week de beste acties van het zuiden. En met de scherpste prijzen en heel veel vast laag geprijsde producten, doe je bij Jan Linders je dagelijkse boodschappen altijd voordelig”, vertelt supermarktmanager Bibi Timmers. Op onze groente- en fruitafdeling bieden we een uitgebreid versassortiment met heerlijke streekproducten. En in onze bakkerij vind je het lekkerste brood en gebak. Niet voor niets worden we jaar na jaar uitgeroepen tot de allerbeste supermarkt in brood. En dat al zeventien keer! En laten we vooral onze speciaalbierafdeling niet vergeten. Jan Linders is al negen keer verkozen tot beste supermarkt in bier én speciaalbier.”

Nieuwbouwplannen 
De locatie van de supermarkt aan de Burgemeester de Weichshavenstraat 1 is een tijdelijke locatie voor Jan Linders Wanssum. De planning is om in 2024 een compleet nieuwe én uitgebreidere supermarkt te openen, achter de bestaande supermarkt. Jan Linders is op dit moment volop bezig met het uitwerken van de (bouw)plannen in samenwerking met de gemeente Venray. De intentie is om boven de supermarkt een aantal appartementen te realiseren en de parkeergelegenheid flink uit te breiden. Bewoners van Wanssum zullen verder geïnformeerd worden over de bouwplannen als deze verder uitgewerkt zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant