Afbeelding
Foto: Jan Linders Supermarkt

Nieuwe Jan Linders Wanssum opent maandag 23 mei

Algemeen Wanssum Economie Werk en Economie

Jan Linders opent op maandag 23 mei om 09.00 uur een nieuwe supermarkt de Burgemeester de Weichshavenstraat 1 in Wanssum. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het zuiden’ wordt in de nieuwe supermarkt onder andere waargemaakt middels acties, de bakkerijafdeling, versproducten uit eigen streek én klantgerichte medewerkers. 

“In onze actiestraat vind je iedere week de beste acties van het zuiden. En met de scherpste prijzen en heel veel vast laag geprijsde producten, doe je bij Jan Linders je dagelijkse boodschappen altijd voordelig”, aldus supermarktmanager Bibi Timmers. “Op onze groente- en fruitafdeling bieden we een uitgebreid versassortiment met heerlijke streekproducten. En in onze bakkerij vind je het lekkerste brood en gebak. Niet voor niets worden we jaar na jaar uitgeroepen tot de allerbeste supermarkt in brood. En dat al zeventien keer! En laten we vooral onze speciaalbierafdeling niet vergeten. Jan Linders is al negen keer verkozen tot beste supermarkt in bier én speciaalbier.” Daarnaast vind je in de nieuwe supermarkt handscanners, zelf check-out kassa’s en een Post-NL pakketpunt.

Feestelijke opening 
Maandag 23 mei om 09.00 uur zal de supermarkt feestelijk geopend worden. De opening wordt gevierd met extra veel openingsaanbiedingen en klanten kunnen de hele week genieten van diverse proeverijen. Ook ontvangen de eerste 200 klanten een gratis vlaai!

Uit de krant